Gastenboek

Datum: 29-01-2014

Door: Marianne Imming

Onderwerp: Nationale Voorleesdagen

Vanochtend in groep 5/6 voorgelezen in het kader van 'De Nationale Voorleesdagen' uit "Meester Jaap" van Jacques Vriens. Wat hebben ze heerlijk zitten luisteren...en gelachen! Favoriet van de leerlingen: 'Meester Jaap is een held...op de pot'.

Datum: 27-02-2013

Door: Marianne Imming

Onderwerp: Spreekbeurt Eva

Mam...mag ik een spreekbeurt over Stippie doen?...Tuurlijk Eva...Mag ik Stippie dan ook mee naar school nemen?...Lijkt me een goed plan, mop!...Dit was zo ongeveer het gesprek dat voorafging aan Eva's spreekbeurt over haar konijn. Altijd leuk als je in groep 4 zit en zelf een spreekbeurt wilt houden en dat dan ook mag van juf. Dan is het helemaal top als die juf ook nog spontaan foto's daarvan maakt ! Dank je wel juf Inez! Fijn dat jullie veel aandacht besteden aan eigen initiatief van leerlingen...

Datum: 04-12-2012

Door: Remco van Kleij

Onderwerp: Sinterklaas

Dag, toen ik vanmiddag naar huis fietste kwam ik Sinterklaas tegen. Hij was net bij jullie gweest en nog helemaal onder de indruk van de ontvangst en de leuke sfeer. Volgend jaar zet hij de school weer in zo'n agenda. Hij vroeg mij trouwens nog wel hoe hij de foto's kan zien op de site. Dus als jullie hem dat nog eens willen schrijven?

Datum: 03-11-2012

Door: Namens de OV van De Zonnewijzer

Onderwerp: De herfstwandeling

Afgelopen donderdag avond is onze jaarlijkse herfstwandeling weer geweest. Allereerst willen we namens het team en de oudervereniging (de OV) alle hulpouders en oud leerlingen bedanken die hierbij aanwezig zijn geweest en geweldig hebben mee geholpen om zowel de school te versieren in het thema ONDERWATER als mede de hulp in de avond.
Dit jaar wederom met een iets andere draai aan de route door het bos maar naar de reactie te horen niet minder leuk. En door de geweldige hulp, konden we boven in de klassen twee prachtige onderzeeboten bouwen waar in de bezoekers film konden kijken. Vervolgens naar beneden waar het optreden van de waterdieren met de visser was. Ook stond er voor iedereen weer koffie/thee en limonade met wat lekkers klaar. De vele mooie reacties van het bezoek maakt dit alles wederom meer dan waard.
Iedereen die meegeholpen heeft super bedankt! En we hopen dat we ook de aankomende activiteiten dat jullie van de partij zijn want:

Met u hulp worden de activiteiten nog leuker op de zonnewijzer!
En dat hebben jullie deze avond weer eens bewezen!!

Datum: 10-05-2012

Door: Judith van der Heide

Onderwerp: Fietsexamen 2012

Super! Iedereen geslaagd! Een mooier cadeau kun je als (bijna ex) verkeersouder niet krijgen.
Iedereen van harte gefeliciteerd!

Namens mij ook alle mensen bedankt die hebben geholpen bij het proeffietsen, het theorie examen en het praktijkexamen. Ik hoop dat er snel een opvolger komt die het ook leuk vindt om deze belangrijke activiteit te ondersteunen.

Datum: 15-02-2012

Door: Petra

Onderwerp: mooi filmpje

Wauw! Mooi filmpje Yvonne! Goede muziek eronder, hele leuke indruk!!

Datum: 23-11-2011

Door: Astrid Busso-Besseling

Onderwerp: Vernieuwde website

Mijn complimenten voor de prachtige website. Eerste oogopslag: fris, rustig en duidelijk, heel veel nuttige informatie, makkelijk te vinden, thema's goed verdeeld, mooie foto van de school, overal is over nagedacht. Filmpje geeft ook goede indruk van de school, gesproken tekst en muziek op de achtergrond, helemaal goed. De slogan vind ik ook erg mooi en pakkend: KBS De Zonnewijzer "Samen jezelf worden". De website is Prachtig en Praktisch! Ik wens jullie een succesvol schoolcarrière met veel plezier. Vriendelijke groet, Astrid Busso-Besseling

Datum: 08-11-2011

Door: Team KBS De Zonnewijzer

Onderwerp: Gastenboek

Hartelijk welkom in het gastenboek van KBS De Zonnewijzer te Dronten.
In dit Gastenboek kunt u allerlei berichten achterlaten over de school, de activiteiten en de schoolwebsite.
Het is echter niet toegestaan om persoonlijke of kwetsende medelingen te plaatsen; deze zullen z.s.m. verwijderd worden.

Onderdelen 1 - 8 van 8

Nieuw bericht